Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη –

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη – Πτώση άνδρα στη θάλασσα στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας με τη συνδρομή προσωπικού του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων (Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας»).
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Μυτιλήνης ν. Λέσβου, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός των αποσκευών του εκατό (100) πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, και τριάντα (30) πακέτα καπνό, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr
 
***** 
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας για πτώση 54χρονου ημεδαπού στη θάλασσα, στην περιοχή μαρίνας Πάτρας.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία ανέσυραν τον 54χρονο, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του.
Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξετάσεις.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
δύο (02) 82χρονων και ενός 78χρονου, από το λιμένα “ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑ” ν. Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
88χρονου από το λιμένα ν. Αμοργού στο λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 62 
52χρονου αλλοδαπού από το λιμένα “ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ” Σκιάθου στο λιμένα Βόλου με το  Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σ. 158.
 
*****
       
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους ''ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ'' εντοπίστηκε νεκρή, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, στην περιοχή Αιαντείου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL