Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος εντός χώρου φορτίου φορτηγού οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.     

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στα ημιαξόνια φορτηγού οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Ακόμα, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, εννέα (09) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων, με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι παρείχαν άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί με δύο (02) ακόμα αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.     

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά  έγγραφα.

============================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, 34χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, και η  37χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα, μαζί με το ανήλικο τέκνο της 37χρονης.

Επίσης,συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι δεν κατείχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις , κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL