Περιστατικό ξυλοδαρμού στη Σητεία

Περιστατικό ξυλοδαρμού στη Σητεία - Αποβίβαση τραυματία από Φ/Γ στο Ηράκλειο – Πυρκαγιά σε Κ/Ζ στην Χαλκίδα – Διακομιδή ασθενούς

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σητείας από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, για περιστατικό ξυλοδαρμού δύο (02) ημεδαπών εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Σητείας.

Συγκεκριμένα οι παθόντες εξερχόμενοι πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου δέκα (10) ατόμων, αγνώστων σε αυτούς, οι οποίοι τους χτύπησαν προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.  

Ο ένας εκ των δύο (02) παθόντων, περίπου ετών 40, διεκομισθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας και εν συνεχεία πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ ο δεύτερος 40χρονος ο οποίος έφερε εκδορές εξήλθε του Νοσοκομείου.

Προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Σητείας.

======================

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, ότι το Φ/Γ πλοίο «NAVIG8 STEALTH» σημαίας Νήσοι Μάρσαλ, θα προσεγγίσει στη ράδα του λιμένα Ηρακλείου προκειμένου αποβιβάσει 52χρονο επιβαίνοντα  επιθεωρητή  ο οποίος είχε τραυματισθεί.

Ο 52χρονος παρελήφθη από Ρ/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ» Ν. Ηρακλείου 344 και εν συνεχεία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για νοσηλεία.

======================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής, για περιστατικό πυρκαγιάς σε πλοίο εντός των Εγκαταστάσεων Ναυπηγείων Χαλκίδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου και διαπίστωσε ότι στο Κ/Ζ «GOLDENIRIS» σημαίας Παναμά, το οποίο ήταν παραβεβλημένο εντός του θαλάσσιου χώρου των εγκαταστάσεων είχε προκληθεί πυρκαγιά. Σύμφωνα με συλλεχθείσες πληροφορίες από προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο μηχανοστάσιο του Κ/Ζ από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από το πλήρωμα του Κ/Ζ με ίδια πυροσβεστικά μέσα του πλοίου, ενώ από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε ουδείς από τα 68 μέλη του πληρώματος και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση του θαλάσσιου χώρου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύθηκε ο απόπλους του Κ/Ζ μέχρι προσκομίσεως βεβαίωσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Φούρνων Ικαρίας στο λιμάνι Αγίου Κηρύκου με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» Ν.Σ. 965, 80χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL