Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 21/03/20 -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 21/03/20 - Λειτουργία συρταρωτής γέφυρας πορθμού Ευρίπου - Εμπλοκή αντικειμένου σε Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο στη Σύρο - Διακομιδές ασθενών
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 21/03/20, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των τετρακοσίων είκοσι έξι ευρώ και οκτώ λεπτών (426,08€). 
 
*****
Γίνεται γνωστό ότι η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου δεν θα λειτουργήσει για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας, την Τετάρτη 01 Απριλίου 2020.
 
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών απόπλου του για προγραμματισμένο δρομολόγιο προς λιμένες ν. Πάρου – ν. Νάξου – ν. Φολέγανδρου – ν. Σίκινου – ν. Ίου – ν. Θηρασιάς – ν. Θήρας – ν. Ανάφης, διαπιστώθηκε εμπλοκή αντικείμενου στον υδροπροωθητήρα, με αποτέλεσμα την κράτηση της δεξιάς κύριας μηχανής. 
Από το Λιμεναρχείο Σύρου, επετράπη ο απόπλους του ''ΑΝΔΡΟΣ ΤΖΕΤ'' για εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου, με έξι (6) επιβάτες, έπειτα από την άμεση απεμπλοκή του αντικειμένου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-62χρονου,  από λιμένα  Μέριχα ν. Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-74χρονου, από το λιμένα ν. Πάτμου στο λιμένα Πυθαγορείου ν. Σάμου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-08χρονου από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν.62,
-34χρονης από το λιμένα ν. Φολέγανδρου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν.62,
-87χρονου από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν.62 και
-82χρονης, από το λιμενίσκο Κουκουναριών ν. Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν.Σκιάθου 158.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL