Ελαφρύς τραυματισμός στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. στον Πειραιά

Ελαφρύς τραυματισμός στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. στον Πειραιά - Τραυματισμός ναυτικού στη Μυτιλήνη – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Ηγουμενίτσα - Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή Αργοσαρωνικού του Κεντρικού λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραβίασε εκδοτήριο εισιτηρίων αποσπώντας οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.  Κατά την διάρκεια της σύλληψής του προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μικροτραυματισμούς σε δύο (02) στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ. ΑΚΤ.

Τα ανωτέρω στελέχη μετέβησαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθαν αυθημερόν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

======================

Η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» Ν.Π. 10882, το οποίο ελλιμενίζεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, για περιστατικό τραυματισμού  38χρονου ημεδαπού ναυτικού. 

Ο τραυματίας διεκομίσθη στο ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ Νοσοκομείο Μυτιλήνης από όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

======================

Συνελήφθησαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, 39χρονος ημεδαπός οδηγός του φορτηγού οχήματος και η 44χρονη συνοδηγός του, επίσης ημεδαπή, διότι βρέθηκε να κατέχει και συγκεκριμένα στην ατομική της τσάντα, ένα (01) μπουκαλάκι από φάρμακο το οποίο περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη καθαρού βάρους 5,50 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών,  ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 31χρονος αλλοδαπός, οδηγός του εν λόγω οχήματος, ο οποίος μετέφερε δύο (02) αλλοδαπούς διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Τέλος, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον σταθμό υποδοχής του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και τα  προαναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε δύο (02) περιστατικά, ύστερα από ελέγχους που διενεργήθηκαν σε δύο (02) φορτηγά οχήματα με επικαθήμενα, δύο (02) αλλοδαποί οι οποίοι βρέθηκαν κρυμμένοι εντός του φορτίου των ανωτέρω οχημάτων άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα τύπου VAN, 31χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, διότι βρέθηκαν κρυμμένοι σε ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή εντός του οχήματος επτά (07) αλλοδαποί άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα σε λιμένα Ιταλίας.

Επίσης στο ανωτέρω όχημα βρέθηκε κρυμμένη στην εσωτερική αριστερή πλευρά του και στις δύο ρεζέρβες του ποσότητα τσιγάρων. Η εν λόγω ποσότητα τσιγάρων πρόκειται να καταμετρηθεί πρωινές ώρες σήμερα παρουσία Τελωνειακών Υπαλλήλων.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία και για τα τρία (03) περιστατικά, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα καθώς και η ποσότητα τσιγάρων.  

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης :

  • 57χρονης, από το λιμάνι της Κύθνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53 και
  • 30χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL