Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Βόλο – Συνέχεια ενημέρωσης για το περιστατικό σύλληψης παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα –Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Αργοναυτών στο Βόλο, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 49χρονος, συγκρούστηκε με ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δυο οδηγών, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ο 20χρονος εξήλθε, ενώ ο 49χρονος παρέμεινε για περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

======================

 Συνέχεια ενημέρωσης:

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ποσότητας των λαθραίων τσιγάρων, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, παρουσία τελωνειακών υπαλλήλων, η οποία ανέρχεται στα  οχτακόσια ενενήντα (890) πακέτα τσιγάρα.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL