Σύλληψη αλλοδαπού στην Καλαμάτα - Ασθένεια επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Ζάκυνθο-Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

           Σύλληψη αλλοδαπού στην Καλαμάτα  - Ασθένεια επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου  στη Ζάκυνθο-Διακομιδές  ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
Στη σύλληψη ενός 49χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στη χερσαία ζώνη του λιμένα Καλαμάτας, διαπιστώθηκε ότι ο 49χρονος στερείτο των ταξιδιωτικών του εγγράφων, ενώ υπήρχε επίσης εις βάρος του καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου ή διαμονής του σε έδαφος SCHENGEN.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΦΙΟΡ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ'' Ν.Π. 12207, το οποίο είχε αποπλεύσει από Ζάκυνθο με προορισμό το λιμένα Κυλλήνης, ότι 81χρονος επιβάτης, που είχε επιβιβαστεί στην Ζάκυνθο με προορισμό την Κυλλήνη, έχασε τις αισθήσεις του.
Ανωτέρω πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι της Ζακύνθου, όπου ο 81χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου,  για παροχή πρώτων βοηθειών και περαιτέρω νοσηλεία.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-92χρονης, από το λιμένα ν. Σίφνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 
-3χρονου, από το λιμένα ν. Αίγινας στο λιμένα μαρίνας Ζέας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-73χρονου, από το λιμένα ν. Σικίνου στο Α/Κ καταφύγιο Βλυχάδας ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΪΣΤΡΟΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'' Ν. Θήρας 64 και
-37χρονου, από το λιμένα ν. Κύθνου στο λιμένα ν. Λαυρίου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62 
 
*****
 
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού στην παραλία Καβουρίου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL