Πτώση άνδρα από γέφυρα στον Πειραιά –

Πτώση άνδρα από γέφυρα στον Πειραιά – Εισροή υδάτων σε Θ/Γ-Α/Ψ σκάφος στα Νέα Μουδανιά 
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά, από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ, για περιστατικό πτώσης 43χρονου ημεδαπού από γέφυρα στην ακτή Ξαβερίου λιμένα Πειραιά, για τον οποίο υπήρχε δήλωση εξαφάνισης από 28/04/20.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπως επίσης και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο “ἉΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου κατέληξε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
 
*****
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, απογευματινές ώρες χθες, για την ύπαρξη Θ/Γ-Α/Ψ σκάφους με ελαφριά κλίση και εισροή υδάτων εντός του αλιευτικού καταφύγιου Ν. Καλλικράτειας.
Άμεσα στην εν λόγω περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για  το Θ/Γ-Α/Ψ σκάφος ''ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ'' Ν.Θ. 828, ενώ ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του ανωτέρω σκάφους για ανάληψη άμεσων ενεργειών απάντλησης των υδάτων, η οποία ολοκληρώθηκε από βυτιοφόρο όχημα, χωρίς να παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση, καθώς και της ανέλκυσής του.  
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ''.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL