Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χαλκίδα – Θάνατος ημεδαπής στην Σκόπελο - Τραυματισμός ναυτικού εντός πλοίου στο Ρέθυμνο – Διακομιδή ασθενούς

 
Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Χαλκίδας, όταν ο 56χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. αγροτικού οχήματος παρέσυρε 14χρονη αναβάτρια ποδηλάτου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της. 
Η 14χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου από τον πλοίαρχο του Ε/Γ -Ο/Γ «ΠΡΩΤΕΥΣ» Ν.Π. 4007, ότι 87χρονη επιβάτης του πλοίου αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και χρήζει ιατρικής φροντίδας.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λουτρακίου Σκοπέλου, επιβιβάσθηκε επί του πλοίου αγροτικός ιατρός του Π.Ι. Γλώσσας προς παροχή ιατρική βοήθειας, ενώ στη συνέχεια η 87χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ -Ο/Γ «OLYMPUS» σημαίας Κύπρου, το οποίο είναι ελλιμενισμένο στην μαρίνα λιμένα Ρεθύμνου, για περιστατικό τραυματισμού  49χρονου ημεδαπού, μέλος του πληρώματος (ναύτης) του πλοίου. 
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω άνδρας, κατά τη διάρκεια εργασιών, υπέστη κάκωση (δε) αστραγάλου. 
Ο 49χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα Mυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ I'' Ν.Πειραιά 8745, 29χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL