Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 28.04.20 -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 28.04.20 - Βλάβη στην Πλωτή Γέφυρα Λευκάδας – Ανεύρεση σορού άνδρα στην Παλαιά Φώκαια – Πτώση γυναίκας από γέφυρα στη Χαλκίδα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας - Εντοπισμός νεκρής  φώκιας


Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 28.04.20, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των χιλίων οκτακοσίων εξήντα πέντε ευρώ και έντεκα λεπτών (1.865,11€).

*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας για δυσλειτουργία ανύψωσης του καταπέλτη της πλωτής γέφυρας ''ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ'' Ν.Π. 26, από την πλευρά της ν. Λευκάδας, λόγω βλάβης στο σωλήνα λαδιού της μπουκάλας, η οποία προκλήθηκε από διερχόμενο Ε/Γ-Τ/Ρ με αποτέλεσμα την αδυναμία περιστροφής της.
Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε η λειτουργία της γέφυρας, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και της προσκόμισης πιστοποιητικού αποκατάστασης της βλάβης από τον παρακολουθούντα την πλωτή γέφυρα οργανισμό.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Φώκαιας, για ύπαρξη σορού άνδρα στην θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου με τη συνδρομή στελεχών της Π.Υ. Λαυρίου ανέσυραν τη σορό και πρόκειται για 53χρονο ημεδαπό. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Φώκαιας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για περιστατικό πτώσης 32χρονης ημεδαπής από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας εντός του θαλάσσιου ύδατος στο Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, όπου εντόπισαν την ανωτέρω επί της βραχώδους ακτογραμμής, έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-07χρονης από το λιμένα ν. Παξών στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με το Ι/Δ ''ΚΑΠΤΑΙΝ ΠΑΝΟΣ'' Τ. Παξών 56,
-54χρονου από τη ν. Σύμη στο λιμένα ν. Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-101χρονης από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
-70χρονης, 41χρονης και 10χρονου από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62 και
-86χρονου και 54χρονου από το λιμένα Αγνώντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου με το Ε/Ρ-Α/Ψ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α'.

*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου στην παραλία Τρινήσων Δήμου Ευρώτα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

*****
Μία φώκια εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Κω στην παραθαλάσσια περιοχή ''ΨΑΛΙΔΙ'' ν. Κω.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL