Ανάσυρση σορού άνδρα στη Χαλκίδα – Διενέργεια ελέγχου στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας –

 Ανάσυρση σορού άνδρα στη Χαλκίδα – Διενέργεια ελέγχου στην ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας  – Διακομιδές ασθενών
 
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, πρωινές ώρες χθες, επί της βραχώδους ακτογραμμής στη θαλάσσια περιοχή Αλυκών Δροσιάς, βόρειου Ευβοϊκού κόλπου, 88χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 88χρονος είχε μεταβεί για αλιεία με ερασιτεχνικό σκάφος, το οποίο εντοπίστηκε περί τα χίλια μέτρα από το σημείο ανεύρεσης της σορού, αναποδογυρισμένο και βυθισμένο, σε απόσταση περίπου δέκα μέτρα από την ακτογραμμή. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, εντός δημόσιου ψυκτικού θαλάμου ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα οκτώ (58) ιχθυοκιβώτια συνολικού βάρους τετρακοσίων εξήντα τεσσάρων κιλών (464kg) με ιχθύες του είδους “BAGELLUS BOGARAVEO” (ΚΕΦΑΛΑΣ), διαστάσεων 18-26 εκ. κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 33 εκατοστών και χωρίς να τηρούνται οι  ελάχιστες απαιτήσεις επισήμανσης και πληροφοριών επί των ιχθυοκιβωτίων.
Τα ως άνω αλιεύματα φυλάσσονται σε ψυκτικό θάλαμο προκειμένου να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρώτες πρωινές σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
80χρονης από το λιμένα ν. Αίγινας στη μαρίνα Ζέας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και
48χρονου αλλοδαπού από το λιμένα Πρίνου ν. Θάσου στο λιμένα Καβάλας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL