Τραυματισμός αλιεργάτη στην Καβάλα – Θάνατος άνδρα στο Βόλο – Θαλάσσια ρύπανση και αντιμετώπισή της στην Ελευσίνα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού

Τραυματισμός αλιεργάτη στην Καβάλα – Θάνατος άνδρα στο Βόλο – Θαλάσσια ρύπανση και αντιμετώπισή της στην Ελευσίνα – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καβάλας για περιστατικό τραυματισμού 23χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη, εντός επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους στο λιμένα Ελευθερών.
Ο ανωτέρω, στην προσπάθειά του να κατέβει στο αμπάρι του σκάφους, παραπάτησε με αποτέλεσμα από την πτώση να τραυματισθεί στο κεφάλι, ενώ κατόπιν παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για διενέργεια εξετάσεων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.
 
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Βόλου για τον εντοπισμό 86χρονου, χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία “ΑΛΥΚΕΣ” Βόλου.
Ο 86χρονος ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Θαλάσσια ρύπανση διαπιστώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, στη θαλάσσια περιοχή του πορθμείου Περάματος - Σαλαμίνας.
Συγκεκριμένα, στην ανωτέρω περιοχή, εντοπίστηκε θαλάσσια ρύπανση αποτελούμενη από διάσπαρτους ιριδίζοντες σχηματισμούς ελαφριάς μορφής,  συνολικής επιφάνειας 50τ.μ., η οποία στη συνέχεια διαλύθηκε με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με τη μέθοδο της ανάδευσης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.                       
 
 *****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-αγοριού 3,5 ετών, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 
-77χρονου, από το λιμένα Μέριχα ν. Κύθνου στο λιμένα Λαυρίου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 
-61χρονου, από το λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 
-73χρονου, από το  λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745,
 
*****
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό μεσημβρινές ώρες σήμερα στην περιοχή “ΚΟΛΩΝΕΣ” Σαλαμίνας.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL