Τραυματισμός εργαζομένου στο Πέραμα -Τροχαίο ατύχημα στο Πέραμα - Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Ιθάκη και στην Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς

 Τραυματισμός εργαζομένου στο Πέραμα -Τροχαίο ατύχημα στο Πέραμα - Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Ιθάκη και στην Μυτιλήνη - Διακομιδή ασθενούς
 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ὠρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Περάματος, για τον τραυματισμό 53χρονου εργατοτεχνίτη ιδωτικού  συνεργείου στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος στο δεξί κάτω άκρο κατά την έξοδο του από τη δεξαμενή.
Ο άνδρας διεκομίσθη με ασΘενοφόρο της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για διενέργεια εξετάσεων
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του χερσαίου χώρου ιδιωτικού ναυπηγείου στο Πέραμα,  όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 35χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 25χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 25χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ιδιωτικό όχημα, στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. 
 
*****
 
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επι της οδού Π.Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη,  από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
 
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Ιθάκης, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.
 
                                                               
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, 75χρονος, από το λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ., ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
   
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL