Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού στη Θεσσαλονίκη

Τραυματισμός αλλοδαπού ναυτικού στη Θεσσαλονίκη – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Διακομιδή ασθενούς

Βραδινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκε για περιστατικό τραυματισμού 32χρονου αλλοδαπού ναυτικού μετά από πτώση του από σκάλα, στο αμπάρι του Φ/Γ «EQUINOX GLORY» σημαίας Νήσων Καϋμάν, το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο τραυματίας διεκομίσθη στη «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας /Τμ αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία,  τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν μέσα στην τσάντα του και κατασχέθηκαν, δύο (02) δισκία «ΧΑΝΑΧ» χωρίς ιατρική συνταγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

      ======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ Ι» Ν.Π. 11675, από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Καβάλας, 21χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL