Θάνατοι λουόμενων στο Λεωνίδιο, στο Πυθαγόρειο και στο Ν. Μαρμαρά -

Θάνατοι λουόμενων στο Λεωνίδιο, στο Πυθαγόρειο και στο Ν. Μαρμαρά - Απεγκλωβισμός ημεδαπού από βραχώδη περιοχή στην Κίσσαμο - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στη Σαλαμίνα
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, 82χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Αγροτικό Ιατρείο Τυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Λεωνιδίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Καλαμάτας.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΠΟΤΟΚΑΚΙ'' Πυθαγορείου ν. Σάμου, 82χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Πυθαγορείου του Λιμεναρχείου Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΚΤΗ ΕΛΙΑΣ'' του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 71χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.
 
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κίσσαμου για ύπαρξη 67χρονου ημεδαπού που έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, στη ν. Άγρια Γραμβούσα.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το Τ/Χ σκάφος ''SPORT SKI'' Τ.Κ. 86, όπου εντόπισαν τον ανωτέρω πάνω σε βράχια,περίπου δέκα μέτρα (10μ.) από τη θάλασσα, έχοντας τις αισθήσεις του.
Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με το ''SPORT SKI'' με ασφάλεια στο λιμένα Κίσσαμου, απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κίσσαμου και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων ''ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ''.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Κίσσαμου.
 
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για εντοπισμό ενός (01) πυρομαχικού (πιθανόν χειροβομβίδα) σε βάθος 2,00 μέτρων και σε απόσταση περίπου δεκαπέντε μέτρων (15μ.) από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή Σκυτάλης Αιαντείου ν. Σαλαμίνας.
Από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL