Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις για κατοχή καπνικών προϊόντων άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατοχή όπλων, κατοχή πυρομαχικών και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης την 01-07-2020 στα Χανιά – Θάνατος άνδρα στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδα

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις  για κατοχή καπνικών προϊόντων άνευ ταινίας ειδικού φόρου κατανάλωσης, κατοχή όπλων, κατοχή πυρομαχικών και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης την 01-07-2020 στα Χανιά – Θάνατος άνδρα στη Σκόπελο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στο Βόλο
 
           
Συνέχεια ενημέρωσης: Αναφορικά με τη σύλληψη έξι (06) ημεδαπών ηλικίας 61, 58, 45, 52, 45 και 57 ετών στα Χανιά την 01-07-2020, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατεσχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 23.623,743 €.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΑΜΠΕΛΙΚΗ'' ν. Σκοπέλου, 65χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Ά Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 30 και 57 ετών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι 30χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, μετέφερε ως συνοδηγό τον 57χρονο, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του ανωτέρω οχήματος βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, το Ι.Χ.Ε. όχημα, καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 21χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL