Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα – Θάνατος γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη – Συλλήψεις ημεδαπών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη και στο Βόλο – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Καβάλα – Θάνατος γυναίκας στην Αλεξανδρούπολη – Συλλήψεις για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Μυτιλήνη και στο Βόλο – Διακομιδή ασθενούς
 
          
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Ερυθρού σταυρού Καβάλας, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό έναν 56χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 30χρονος.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η πτώση του 30χρονου στο οδόστρωμα και ο τραυματισμός του. Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.
 
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 01-07-2020, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, για την ανάσυρση 75χρονης ημεδαπής από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ” Αλεξανδρούπολης, έχοντας τις αισθήσεις της. 
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την ανωτέρω στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου κατέληξε, βραδινές ώρες χθες.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. 
 
*****
 
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 19χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, επι της οδού Π.Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη,  από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Επίσης, για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 23χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, επι της οδού Π.Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη,  από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Τέλος, για οδήγηση δίκυκλου οχήματος με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 20χρονος, βραδινές ώρες χθες, επι της οδού Π.Κουντουριώτη στη Μυτιλήνη,  από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανάκρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 18χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αγριάς Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Επίσης, για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 24χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αγριάς Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Τέλος, για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 17χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Αγριάς Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL