Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Θεσσαλονίκη την 06.07.2020 -

 Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Θεσσαλονίκη την 06.07.2020 - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κεραμωτή Καβάλας - Πτώση οχήματος στη θάλασσα στην Στυλίδα –Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη την 06.07.2020 γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των επτά χιλιάδων πεντακοσίων εξήντα ενός ευρώ και είκοσι τριών λεπτών (7.561,23€).
 
*****
 
Ενημερώθηκε, το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Αταλάντης του Λιμεναρχείου Στυλίδας, πρωινές ώρες σήμερα, για την πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός του λιμένα Αρκίτσας, με δύο (02) επιβαίνοντες.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΙΔΗΨΟΣ” Ν.Θ. 229, προέβησαν στον απεγκλωβισμό των ανωτέρω ατόμων.
Στη συνέχεια τα εν λόγω άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης , για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ απο το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
 
Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 37 και 30 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Σάμου.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμένα Μαλγαρίου κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντός των σακιδίων τους, εντοπίστηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και δὐο (02) αεροπορικά εισιτήρια, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.
 
*****
 
Μηχανική βλάβη παρουσίασε, πρωινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ” Ν.Π. 12524, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα ν. Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής.
Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Κεραμωτής, από την οικεία Λιμενική Αρχή  απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες με προορισμό τη Θάσο, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερα δρομολογημένα πλοία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL