Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 26.06.2020 – Βλάβη Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Άνδρο - Θάνατος λουόμενης στην Πρέβεζα - Παροχή συνδρομής σε λουόμενη στην Ιεράπετρα – Διακομιδή ασθενών -

 Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Μυτιλήνη την 26.06.2020 – Βλάβη Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου στην Άνδρο - Θάνατος λουόμενης στην Πρέβεζα - Παροχή συνδρομής σε λουόμενη στην Ιεράπετρα – Διακομιδή ασθενών -  Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στο Γύθειο και στην Καβάλα
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 26.06.2020, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των εξακοσίων τριάντα πέντε ευρώ και τεσσάρων   λεπτών (635,04€).
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Άνδρου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή (βλάβη τουρμπίνας) του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ'' Ν.Α. 620, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Μύκονο για Τήνο – Άνδρο - Ραφήνα  και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή δυτικά ν. Άνδρου.
Το ανωτέρω πλοίο με μειωμένη ταχύτητα κατέπλευσε στο λιμένα της Ραφήνας, όπου αποβιβάστηκαν με  ασφάλεια οι εκατόν ενενήντα ἐνας (191) επιβάτες, σαράντα οκτώ (48) Ι.Χ. και τα τρια (03) Φ/Γ .
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού  αξιοπλοΐας και βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, 75χρονη γυναίκα, στη θαλάσσια περιοχή Mενιδίου Αμφιλοχίας.
Η 75χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Άρτας.
*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας για την ύπαρξη 56χρονης αλλοδαπής σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον νησίδας Φωτιάς όρμου Αγίας Φωτιάς Ιεράπετρας.
Η ανωτέρω αλλοδαπή γυναίκα βρισκόταν πάνω σε στρώμα θαλάσσης και παρασύρθηκε λόγω ισχυρών ανέμων.
Ἀμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-.ΕΛ.ΑΚΤ. και περιπολικό όχημα Λ.Σ-.ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και το Jetski «ΠΗΓΑΣΟΣ» Τ.Ι. 300, το οποίο περισυνέλεξε και μετέφερε την 56χρονη με ασφάλεια στην ακτή, καλά στην υγεία της.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Ανάφης στον λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ -Δ/Ρ «ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» Ν.Θ. 64, ένας 82χρονος και ένας 75χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Γυθείου στην περιοχή παραλίας «ΚΑΠΠΟΙ» δήμου Ανατολικής Μάνης. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.  
*****
Μία θαλάσσια χελώνα  εντοπίστηκε νεκρή από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας στην περιοχή παραλίας «TOSCA» Καβάλας. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL