Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Λέρο την 07/07/20 -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Λέρο την 07/07/20 - Αλιευτικός   έλεγχος στη Σαλαμίνα - Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στον Πόρο - Διακομιδές ασθενών
 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπών για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα στη Λέρο την 07/07/20, γνωρίζεται ότι το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων των λαθραίων καπνικών προϊόντων ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ, ενενήντα πέντε λεπτών και τριών δεκάτων του λεπτού (2.885,953€).
 
*****
Χίλια εκατό (1100) άτομα αχινών κατασχέθηκαν, την 08-07-2020, από τα στελέχη του Γ΄ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αιάντειου ν. Σαλαμίνας, εντοπίστηκε αλλοδαπός να διενεργεί παράνομη αλιεία.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ τα ανωτέρω ζωντανά αλιεύματα επαναποντίστηκαν στη θάλασσα. 
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 45χρονος αλλοδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος, βραδινές ώρες χθες, στο νέο δυτικό λιμένα Πόρου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Το ανωτέρω όχημα στερούνταν επίσης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου σε ισχύ, ενώ από το Λιμεναρχείο Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής 
Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-18χρονος, από το λιμένα Άγνωντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΗΤΡΑ'' Ν.Π. 12397 και
-58χρονος, απο το λιμένα Μανδρακίου ν. Νισύρου στο λιμένα Καρδάμαινας ν. Κω, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΝΤΩΝΙΟΣ'' Ν.Κω 40.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL