Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Απώλεια άγκυρας του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» στη Θήρα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, στην οδό Εθνικής Αντίστασης Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό 40χρονο παρέσυρε πεζή ηλικίας 7 ετών.

Η 7χρονη συνοδευόμενη από συγγενικό της πρόσωπο διεκομίσθη με μέριμνα του 40χρονου οδηγού αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια με όχημα των γονέων της στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών απ’όπου και εξήλθε.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργείται προανάκριση.

==================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στον σταθμό υποδοχής του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμ. Αλλοδαπών δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.

==================

Η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ» Ν.Π.11014 ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμένα Αθηνιού προερχόμενο από την Ίο απώλεσε τη δεξιά άγκυρα με την καδένα.

Το πλοίο μεθόρμισε με ασφάλεια με τη χρήση της αριστερής άγκυρας σε άλλο σημείο του λιμένα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Προγραμματισμένο δρομολόγιο επιστροφής στον Πειραιά έχει αύριο στις 16.30.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL