Θάνατος ημεδαπής στην Σκάλα Κατερίνης – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Πραροχή συνδρομής σε απεγκλωβισμό τραυματία στα Χανιά - Διακομιδή ασθενούς

 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή «ΠΥΡΓΟΥ ΠΥΝΔΑΣ», 62χρονη.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκ. Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης .
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 32, 28 και 25 ετών, προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 32 χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου και ο 28χρονος και η 25χρονοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.
*****
Ενημερώθηκε , απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, για την παροχή συνδρομής με πλωτό μέσο στον απεγκλωβισμό τραυματία στην περιοχή «ΣΕΪΤΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ» ακρωτηρίου ν. Χανίων.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το Τ/Χ σκάφος «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» Τ.Χ. 10418, ενώ τέθηκε σε ετοιμότητα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Τελικά η 41χρονη τραυματίας απεγκλωβίστηκε με την συνδρομή του «ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Μαραθίου, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων για ιατρική περίθαλψη.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα ν. Φολέγανδρου στο λιμένα ν. Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΜΑΪΣΤΡΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ'' Ν.Θ. 47, 06χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL