Συλλήψεις για παράβαση περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Σαμοθράκη στην Κέρκυρα και στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις για παράβαση περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Σαμοθράκη στην Κέρκυρα και στην Ηγουμενίτσα
 
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου, για ρίψη ερυθράς φωτοβολίδας στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Τολού. 
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και τρία επαγγελματικά – αλιευτικά σκάφη για εντοπισμό τυχόν κινδυνευόντων ατόμων στη θάλασσα.
Μετά από εκτενή έρευνα και  έλεγχο της περιοχής, διαπιστώθηκε ότι 17χρονος είχε προβεί στη ρίψη της φωτοβολίδας, ο οποίος συνελήφθη, ενώ συνελήφθη και ο πατέρας του  για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Διενεργείται προανάκριση από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου.
 
                                                                            *****
     
Για παράνομη είσοδο στη χώρα συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, ένας 39χρονος αλλοδαπός, στη χερσαία ζώνη λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.
 
                       *****
    
Τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 23, 20 και 18 ετών συνέλαβαν κατά τον κατάπλου πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας, προερχόμενο από λιμένα Ηγουμενίτσας, τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, διότι στερούνταν νομιομοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
             
                                                                               *****
       
Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, τις βραδινές ώρες χθές στον επιβατικό σταθμό του λιμένα Ηγουμενίτσας. Ο συλληφθείς κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
     
Επίσης, στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών  προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο βρισκόταν στο λιμένα Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκε 57χρονος αλλοδαπός οδηγός ΙΧΕ οχήματος να μεταφέρει τους τρεις υπόλοιπους αλλοδαπούς ηλικίας 25, 16, 15 ετών, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό. 
Απο την οικεία Λιμενική Αρχή κατασχέθηκε το ΙΧΕ όχημα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL