Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα στην Αλόννησο από 26-07-2020 και εντοπισμός της σορού του στην παραλία Γιαννίτσι Καρύστου – Θάνατος λουόμενου στο Χαλκούτσι Ωρωπού - Σύλληψη αλλοδαπών

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου 52χρονου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα στην Αλόννησο από 26-07-2020 και εντοπισμός της σορού του στην παραλία Γιαννίτσι Καρύστου – Θάνατος λουόμενου στο Χαλκούτσι Ωρωπού - Σύλληψη αλλοδαπών στην Κέρκυρα
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Εντοπίστηκε πρωινές ώρες σήμερα στην παραλία ''Γιαννίτσι'' Καρύστου,  η σορός του 52χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες της 25-07-2020 στη θαλάσσια περιοχή ''ΒΡΙΣΙΤΣΑ'' νοτιoδιοδυτικά ν.Αλοννήσου για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, και για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν έρευνες προς εντοπισμό του από τις Λιμενικές Αρχές Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.
      Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Διόκλειο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Από τη Λιμενική Αρχή Καρύστου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
 
        *****
   
    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''Πηγαδάκια'' Χαλκουτσίου Ωρωπού Αττικής, 84χρονος.
    Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του Δήμου Ωρωπού στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
   Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού  Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
       *****
 
    Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, μίας 22χρονης και ενός 34χρονου, προέβησαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.
    Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής στο νέο λιμένα Κέρκυρας μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω, οι οποίοι συνόδευαν τα δύο (02) ανήλικα τέκνα τους, στερούμενοι των νόμιμων εγγράφων παραμονής τους στη χώρα, κατείχαν και επέδειξαν τέσσερα (04) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία, κατά ομολογία τους, προμηθεύτηκαν από έτερο αλλοδαπό έναντι χρηματικού ποσού.
    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL