Θάνατος λουόμενου στο Ναύπλιο – Θάνατος ημεδαπής στο Βόλο – Παροχή συνδρομής σε σκάφος στην Κεφαλονιά – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Τήνο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών

Θάνατος λουόμενου στο Ναύπλιο – Θάνατος ημεδαπής στο Βόλο – Παροχή συνδρομής σε σκάφος στην Κεφαλονιά – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στην Τήνο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδές ασθενών 
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, 71χρονος ημεδαπός, στην παραλία ''ΚΑΡΑΘΩΝΑΣ'' Ναυπλίου.
Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την ελεύθερη παραλία ''ΑΝΑΥΡΟΣ'' Δήμου Βόλου, 89χρονη ημεδαπή.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου. 
 
******
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας, για την ύπαρξη σκάφους σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟΣ” Ληξουρίου ν. Κεφαλληνίας.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ΕΠ/ΚΟ “ΕΥΡΩΠΗ” Τ.Α. 259, όπου εντοπίστηκε το ΕΠ/ΚΟ “ΒΑΤΣΑ Ι” Σ.Α. 403, με πέντε (05) επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από το “ΕΥΡΩΠΗ”, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και κατέπλευσε με ασφάλεια στην παραλία “ΒΑΤΣΑ” Ληξουρίου, όπου διαπιστώθηκε βλάβη στη μπαταρία του, ενώ μετά από επιθεώρησή του από μέλη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, διαπιστώθηκε αποκατάσταση της βλάβης.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, βραδινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του εξωτερικού λιμένα ν. Τήνου,  από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 43, 25 και 39 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και  ταξιδιωτικό έγγραφο χωρίς θεώρηση εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, ενώ ο 25χρονος και ο 39χρονος κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
71χρονου, από το λιμένα Καμαριώτισσας ν. Σαμοθράκης στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ
64χρονου, από το λιμένα ν. Τήνου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62 και
22χρονου αλλοδαπού και 20χρονης αλλοδαπής, από το λιμενίσκο Κουκουναριών ν. Σκιάθου στο λιμένα Βόλου με το Ε/-Τ/Ρ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” Ν.Σ. 148.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL