Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Ρόδο –

Σύλληψη αλλοδαπών για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων στη Ρόδο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα – Αποβίβαση ασθενούς από Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίο στην Ερμιόνη - Εντοπισμός νεκρού δελφινιού
 
Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, ηλικίας 29, 25 και 21 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στο λιμένα Ακαντιάς Ρόδου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να έχουν στην κατοχή τους δεκαεννέα (19) ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, ενώ επιπροσθέτως διαπιστώθηκε ότι για τον 29χρονο και τον 25χρονο υπάρχουν αποφάσεις περί περιορισμού της ελευθερίας τους και παραμονής τους στη νήσο Κω.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο 35χρονος, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.      Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
*****
 
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας  62, 27 και 25 ετών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν ο 27χρονος και ο 25χρονος να έχουν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με τη συνέργεια του 62χρονου, ο οποίος τους συνόδευε και επρόκειτο να ταξιδέψει μαζί τους.
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ότι το Ε/Π-Τ/Ρ “ΓΚΡΕΚΟ ΣΤΑΡ” Ν.Π. 12539, πρόκειται να προσεγγίσει τον οικείο λιμένα προκειμένου να αποβιβάσει 49χρονη αλλοδαπή ασθενή επιβάτη.
Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου για παροχή ιατρικής περίθαλψης. 
 
*****
 
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό, πρωινές ώρες σήμερα, στην θαλάσσια περιοχή “ΚΑΛΑΜΑΡΙ” Μυτιλήνης Λέσβου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL