Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κεφαλονιά, στην Ηγουμενίτσα και στη Ζάκυνθο– Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο – Τραυματισμός ναυτικού στην Τήνο - Αλιευτικού έλεγχοι στην Κάλυμνο

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 27, 16, 47 και 58 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος Σάμης Κεφαλληνίας με τη συνδρομή στελεχών του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη, στο λιμένα Σάμης πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι οι εν λόγω αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Β' Λιμενικού Τμήμα Σάμης Κεφαλληνίας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη ενός 33χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.                                                         
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 
 
Επίσης, στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας βρέθηκε καταχωρημένος με Ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές για αδικήματα περί ναρκωτικών.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμεναρχείου Ζακύνθου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, ενώ στο Ε.Ι.Χ. όχημα στο οποίο επέβαινε, εντοπίστηκε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης με τα στοιχεία του.
Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη διασταύρωση της λεωφόρου Νεάρχου με τη Στ. Καζαντίδη στο Ηράκλειο όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο Ι.Χ.Ε. οχήματα, που οδηγούσαν ένας 48χρονος και μία 53χρονη αντίστοιχα.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός της 53χρονης, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για ιατρικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.
*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα το Λιμεναρχείο Τήνου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας για τραυματισμό του 45χρονου ναυτικού (Θαλαμηπόλου) του Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου  «FAST FERRIES ΑΝΔΡΟΣ» Ν.Π. 11124, που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εγκεκριμένου δρομολογίου από λιμένα Γαυρίου για λιμένα Τήνου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυμάτισε τα δάκτυλα του δεξιού χεριού του στην πόρτα της αποθήκης, κατά τη διάρκεια της εργασίας του και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Τήνου όπου σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση υπέστη  κάκωση τρίτου δακτύλου δεξιού χεριού .
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.
*****
Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούνται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, εντοπίστηκαν βραδινές ώρες χθες από στελέχη περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  δύο (02) ημεδαποί να διενεργούν υποβρύχια αλιεία, με τη χρήση ψαροντούφεκου και υποβρυχίου φωτός.
Από τη Λιμενική Αρχή Καλύμνου η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ κατασχέθηκαν τα αλιευτικά εργαλεία καθώς και ένα (01) κιλό διάφορα αλιεύματα τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL