Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανάσυρση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Χαλκίδα - Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ στο Ηράκλειο - Θάνατος λουόμενου στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Μυτιλήνη

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με την ανάσυρση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Χαλκίδα -  Απαγόρευση απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ στο Ηράκλειο - Θάνατος λουόμενου στην Πάτρα - Σύλληψη οδηγού στην Μυτιλήνη
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε πρωινές ώρες της 05/09/2020, στη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ'' Χαλκίδας. Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 37 ετών.
 
*****
 
           Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ ''POWER JET'' σημαίας Κύπρου, προ τον απόπλου του για ν.Θήρα, για εισροή υδάτων στον χώρο σεντινών δεξιού σταθεροποιητή πλεύσης καθώς και απάντληση αυτών με φορητό εξοπλισμό από πλήρωμα του πλοίου σε ικανοποιητικό βαθμό.
           Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου μέχρι την αποκατάστασης της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή τραυματισμός ατόμων.
          
*****
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή της πλαζ Πατρών, 91χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ''Παναγία η Βοήθεια''  όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
      Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
     Στη σύλληψη ενός 32χρονου οδηγού Δ/Κ οχήματος προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
 *****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL