Προσάραξη ιστιοφόρου στη ν.Τέλενδο Καλύμνου - Θάνατος λουόμενης στον Αγιόκαμπο Λάρισας

 Προσάραξη ιστιοφόρου στη ν.Τέλενδο Καλύμνου - Θάνατος λουόμενης στον Αγιόκαμπο Λάρισας 
 
 
    Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Καλύμνου για προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους με δύο επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των ακτών ν.Τελένδου.
  Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε ιδιωτικό σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου, όπου εντόπισαν το σκάφος με όνομα ''ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ''  Ν.Π. 8286 με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους, να έχει προσαράξει σε αμμώδη αβαθή πλησίον σημείου πόντισης υποβρυχίων ηλεκτροφόρων καλωδίων, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.
  Το ανωτέρω σκάφος αποκολλήθηκε και με τη συνδρομή του ιδιωτικού σκάφους κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα ν. Τελένδου.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί προανάκριση,  απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ'' μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης κατάλληλου βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις. 
 
*****
 
  Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, 74χρονη ημεδαπή, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''Κάτω Σωτηρίτσα''  Δήμου Αγιάς Λάρισας.
   Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγιάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
   Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αγιόκαμπου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
 
*****
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL