Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Ψ σκάφος στο λιμένα Καρδάμαινας Κω Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Αμοργό – Σύλληψη οδηγού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω

Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Α/Ψ σκάφος στο λιμένα Καρδάμαινας Κω Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Αμοργό – Σύλληψη οδηγού στην Πάτρα - Σύλληψη αλλοδαπού στην Κω
 
          Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε σκάφος αναψυχής με όνομα ''ΜΙΧΑΛΗΣ'' Ν.Καλύμνου 459, που ελλιμενιζόταν στο λιμένα Καρδάμαινας Κω.
          Άμεσα τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής τα οποία εντόπισαν την πυρκαγιά, ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε και το ιδιωτικό σκάφος ανελκύθηκε από τον ιδιοκτήτη του. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και  δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
         Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.              
               
       *****
                    
    Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αμοργού, για ακυβερνησία του ιστιοφόρου σκάφους ''FLORA'' σημαίας Κροατίας με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή δύο ν.μ. έξω από το λιμένα του όρμου Καταπόλων.
       Το ιστιοφόρο ρυμουλκήθηκε από το Ε/Γ-Τ/Ρ ''CINDERELLA'' Ν.Π. 12101 στο λιμένα Καταπόλων, όπου προσέδεσε με ασφάλεια και με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και  δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
       Από τη Λιμενική Αρχή Αμοργού απαγορεύτηκε ο απόπλους του  ''FLORA''  μέχρι  την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
                 
         *****
 
     Στη σύλληψη 57χρονου οδηγού ΙΧΕ οχήματος προέβησαν τα στελέχη του Β΄ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, απογευματινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Πάτρας, διότι κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Ιταλίας, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοομέτρησης.
       Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική αρχή.
 
           *****
 
       Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες  σήμερα,  στελέχη του Λιμεναρχείου Κω.
    Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον επιβατικό λιμένα Κω πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό τη Ρόδο, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε, επιμελώς κρυμμένο εντός του υποδήματος του, ταξιδιωτικό έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας.
      Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
 
                                                                                     *****
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL