Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Παράσυρση πεζής στο Βόλο από ΙΧΕ αυτοκίνητο και σύλληψη οδηγού του – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στην Πάτρα – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Παράσυρση πεζής στο Βόλο από ΙΧΕ αυτοκίνητο και σύλληψη οδηγού του – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα 
 
      Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, όταν δίκυκλο όχημα με 48χρονο οδηγό παραβίασε ρυθμιστική πινακίδα κυκλοφορίας η οποία απαγορεύει την είσοδο σε όλα τα οχήματα και κατευθυνόμενος αντίθετα, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με 24χρονο οδηγό, ο οποίος δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδήγησης. 
      Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός των δύο οδηγών οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών    ''Ο Άγιος Ανδρέας'' για παροχή πρώτων βοηθειών και διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων. 
       Από το Β' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών διενεργήθηκαν τεστ αλκοομέτρησης σε αμφότερους οδηγούς, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
        Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
                                                                             *****
 
    Στη σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
    Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τα ανωτέρω στελέχη στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ο 24χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen.
   Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
                                                                              *****
 
        Δεκαοκτάχρονη πεζή παρασύρθηκε από ΙΧΕ όχημα με 28χρονη οδηγό, βραδινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη λιμένα Βόλου (παραλιακή οδός Αργοναυτών).
    Η 18χρονη διακομίσθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''Αχιλλοπούλειο'', όπου νοσηλεύεται.
        Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί προανάκριση συνελήφθη η οδηγός του ΙΧΕ οχήματος.
     
                                                                              *****
            
     Για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Χαλκίδας.                  
     Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL