Σύγκρουση θαλάσσιων μοτοποδηλάτων στη Ρόδο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα, στην Πάτρα και στη Μύκονο – Διακομιδές ασθενών

Σύγκρουση θαλάσσιων μοτοποδηλάτων στη Ρόδο – Συλλήψεις αλλοδαπών  στην Ηγουμενίτσα, στην Πάτρα και στη Μύκονο – Διακομιδές ασθενών 
 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για σύγκρουση δύο θαλάσσιων μοτοποδηλάτων στη θαλάσσια περιοχή Καλλιθέας Ρόδου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δήλωση των δύο χειριστών των θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, προέβησαν νωρίτερα στη μίσθωσή τους και κατά τη διάρκειας αυτής συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τρίτου ατόμου ο οποίος ήταν συνεπιβάτης. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για περαιτέρω εξετάσεις . 
Από την έρευνα που διενήργησαν τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, προέκυψε ότι οι δύο χειριστές δεν κατείχαν άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους καθώς και ότι δεν είχαν καταχωρηθεί από τον εκμισθωτή, τα προβλεπόμενα στοιχεία τους.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί προανάκριση κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός (01) αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Στη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβαση σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο καθώς και άδεια διαμονής άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω έγγραφα.
 
*****
 
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νέο λιμένα Μυκόνου Τούρλο, οι τρεις εκ των ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ για τον τέταρτο διαπιστώθηκε η παραβίαση όρων διαμονής. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν, μεσημβρινές και απογευματινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-19χρονης, από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64.
-52χρονης, από το λιμένα ν. Νάξου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL