Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Αποβίβαση ασθενούς από Φ/Γ πλοίο στην Παλαιόχωρα Χανίων - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας

Απαγόρευση απόπλου Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου στη Θεσσαλονίκη – Αποβίβαση ασθενούς από Φ/Γ πλοίο στην Παλαιόχωρα Χανίων - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης από τον Κυβερνήτη του Φ/Γ-Ο/Γ ''ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' Ν.Χίου 462, για βλάβη στη ντίζα χειριστηρίων του πλοίου, πριν την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από λιμένα Θεσσαλονίκης για λιμένες Λήμνου-Μυτιλήνης-Χίου-Πειραιά, με δεκαοκτώ (18) μέλη πληρώματος, είκοσι επτά (27) Φ/Γ οχήματα και ένα Ι.Χ.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του 'ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ'' μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
*****
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, ο Λιμενικός Σταθμός Παλαιὀχωρας Ν. Χανίων, ότι το M/V “MOLIVA” σημαίας Μάλτας, πρόκειται να προσεγγίσει τον οικείο λιμένα προκειμένου να αποβιβάσει 37χρονo αλλοδαπό ασθενή μέλος πληρώματος.
Ο ανωτέρω αποβιβάστηκε από το εν λόγω πλοίο με τη συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και παραμένει για νοσηλεία.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Άγνωντα ν. Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α΄ 74χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
 
*****
 
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα-καρέττα, εντοπίστηκε νεκρή από Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, στην παραλία Αγίας Τριάδας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL