Τραυματισμός ναυτικού στην Ουρανούπολη - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Κύθνο – Ανεύρεση νεκρού δελφινιού

 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ουρανούπολης  από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ- Ο/Γ ''ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΣ'' Ν.Θ. 213, για περιστατικό τραυματισμού 40χρονου μέλους του πληρώματος (ειδικότητας ναύκληρου), εντός του πλοίου.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων στον λιμένα ν. Αμμουλιανής, γλίστρησε στο χώρο του καταστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο δεξί κάτω άκρο.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού .
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ'' Ν.Π. 10638,  το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα ν. Θήρας για λιμένες ν. Ίου – ν. Σίκινου - ν. Φολέγανδρου – ν. Κίμωλου – ν. Μήλου – ν. Σίφνου – ν. Σέριφου – ν. Κύθνου – Πειραιά, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα Μέριχα ν. Κύθνου και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιο του.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν ένας (01) επιβάτης και ένα (01) Ι.Χ.Ε. όχημα και να επιβιβαστούν από τον εν λόγω λιμένα έντεκα (11) επιβάτες, δύο (02) Ε.Ι.Χ. οχήματα, δύο (02) Φ/Γ οχήματα και ένα (01) δίκυκλο. 
*****
Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό απογευματινές ώρες σήμερα, στην  περιοχή ''ΕΠΑΝΩ ΣΚΑΛΑ'' ν. Μυτιλήνης .
Από τη Λιμενική Αρχή  Μυτιλήνης, ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL