Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Σάμο από 13 έως 15/11/20 -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τις συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Σάμο από 13 έως 15/11/20 - Σύλληψη αλλοδαπών και του  διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα - Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στις Οινούσσες - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τις συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στη Σάμο, από 13 έως 15/11/20, γνωρίζεται ότι το σύνολο των δασμών και φόρων των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχεται σε τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια εξήντα ένα ευρώ και πενήντα οκτώ λεπτά (4.861,58€).
 
*****
Στη σύλληψη πέντε (05) αλλοδαπών και του 61χρονου διακινητή τους προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 61χρονος ως οδηγός Φ/Γ οχήματος μετέφερε επιμελώς κρυμμένους εντός του χώρου του φορτίου, πέντε  (05) αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα και το επικαθήμενο.
 
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κερατσινίου ότι πλησίον του κυκλικού κόμβου έξω από την είσοδο του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα μεταξύ Ι.Χ.Ε. οχήματος με οδηγό 46χρονο ημεδαπό και δίκυκλου οχήματος, το οποίο οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 42χρονου, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Οινουσσών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ'' Ν.Π. 12396, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά - Ψαρά - Οινούσσες - Χίο - Μυτιλήνη, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Οινουσσών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα Χίου, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν δύο (02) επιβάτες προς επιβίβαση.
 
*****
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, πρωινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, στην περιοχή ''ΠΟΥΝΤΑ'' Λακωνίας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL