Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 23-11-2020 –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 23-11-2020 – Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πειραιά – Διακομιδές ασθενών 
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 23-11-2020, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των τετρακοσίων είκοσι έξι ευρώ και οκτώ λεπτών (426,08€).
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά ότι κατά την διαδικασία κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE GALAXY” Ν.Π. 12247 στον οικείο λιμένα και ενώ το εν λόγω πλοίο πραγματοποιούσε ελιγμούς πρόσδεσης, προσέκρουσε ελαφρά στην προβλήτα πλησίον πύλης Ε2.
Από το συμβάν προκλήθηκαν μικρές εκδορές στο χρώμα του πλοίου, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Στη συνέχεια, το πλοίο προσέδεσε ασφαλώς και αποβίβασε 205 επιβάτες, 51 ΙΧ, 51 Φ/Γ, 1 λεωφορείο και 1 δίκυκλο.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ε/Γ-Ο/Γ μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
-87χρονης, από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα ν. Σύρου, με  το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν. Νάξου 53 και
-75χρονης από το λιμένα ν. Πάρου στο λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι'' Ν.Π. 8745 και,
-86χρονης, από το λιμένα ν. Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΝΑΣΣΑ  Μ'' Ν.Π. 12263.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL