Τραυματισμός ημεδαπού στη Χαλκίδα – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Ζάκυνθο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

Τραυματισμός ημεδαπού στη Χαλκίδα – Σύλληψη οδηγού για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Ζάκυνθο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου εντός της θάλασσας, πλησίον του λιμένα Αμαρύνθου.
Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε κατάδυση από σχετικά μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο βυθό της θάλασσας και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Ο ανωτέρω παρελήφθη από το Ε/Π-Α/Κ “ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ” Σ.Χ. 425 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αμαρύνθου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή  ιατρικής περίθαλψης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
 
*****
 
Για οδήγηση στερούμενος άδειας ικανότητας, συνελήφθη ένας 18χρονος οδηγός Ε.Ι.Χ. οχήματος, πρωινές ώρες χθες, επί της οδού Κ. Λομβάρδου ν. Ζακύνθου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου.
Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
 
*****
 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, ένας 29χρονος αλλοδαπός, στον επιβατικό σταθμό του νὀτιου λιμένα Πατρών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, ο 29χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το εν λόγω έγγραφο.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
61χρονης αλλοδαπής, από το λιμένα “ΛΑΚΚΙ” ν. Λέρου στο λιμένα Μυρτιών ν. Καλύμνου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
51χρονης από το λιμένα ν. Αλοννήσου στο λιμένα Βὀλου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
84χρονης, από το λιμένα ν. Κύμης στο λιμένα “ΛΙΝΑΡΙΑ”ν. Σκύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,
52χρονης από το λιμένα ν. Σίφνου στο λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53 και
85χρονου, από το λιμένα ν. Φολεγάνδρου στο αλιευτικό καταφύγιο Βλυχάδας ν. Θήρας, με Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ” Ν. ΛΑΥΡΙΟΥ 456.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL