Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 07-01-2021 –

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τη σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα την 07-01-2021 – Προσάραξη  Α/Κ σκάφους στην Κω – Διακομιδές ασθενών – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Ηγουμενίτσα την 07-01-2021, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων ανέρχονται στο ποσό των πεντακοσίων είκοσι τεσσάρων ευρώ και εξήντα έξι λεπτών (524,66€).
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κω από τον Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους ''ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ'' Ν. Καλ.426, ότι το εν λόγω βρίσκεται προσαραγμένο σε αμμώδη αβαθή στη θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΛΑΜΠΗ'' ν. Κω.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, με τη συνδρομή του οποίου το ως άνω Α/Κ σκάφος αποκολλήθηκε και στη συνέχεια κατέπλευσε με ασφάλεια στον  λιμένα Μανδρακίου Κω, με τον μοναδικό επιβαίνοντα, καλά στην υγεία του.
Από το Λιμεναρχείο Κω απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''ΚΑΠΕΤΑΝ ΣΑΒΒΑΣ'' μέχρι την επιθεώρηση του σκάφους από στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
 
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 
-51χρονου, από τον λιμένα ν. Νάξου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 
-88χρονης, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΕΡΙΘΕΛΓΗ Ι” Ν.Π.8745 
-92χρονης, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
*****
 
Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα-καρέτα εντοπίστηκε νεκρή,  πρωινές ώρες σήμερα, από τη Λιμενική Αρχή Πόρτου Λάγους, στην παραλία  ''ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ” Δήμου Αβδήρων.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL