Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 15-02-2020 – Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο - Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα -

Συνέχεια ενημέρωσης αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 15-02-2020 – Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο - Συλλήψεις οδηγών για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας στη Χαλκίδα - Αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους πληρώματος από Φ/Γ πλοίο στη Ρόδο – Διακομιδή ασθενούς
 
Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον εντοπισμό λαθραίων καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη την 15-02-2020, γνωρίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί των κατασχεμένων καπνικών προϊόντων ανέρχονται συνολικά στο ποσό των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι έξι ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (4.526,24€).
*****
Στη σύλληψη ενός 57χρονου ημεδαπού, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, για παράβαση του νόμου 4139/2013 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” .
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής επιτήρησης, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην παραλιακή περιοχή Ψαροπούλα Ρόδου στον ανωτέρω, εντοπίστηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία πλαστική συσκευασία , η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους δεκαοκτώ (18) γραμμαρίων.
Ακολούθησε νομότυπη έρευνα σε κατάστημα που διατηρεί ο 57χρονος, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΣΕΙΡΗΝΑ”, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (02) πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού μικτού βάρους δεκαεννέα (19) και πέντε (05) γραμμαρίων αντίστοιχα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
*****
Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν δύο (02) 18χρονοι ημεδαποί οδηγοί δικύκλων, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Νέας Αρτάκης, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
*****
Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας βραδινές ώρες χθες, από το Φ/Γ “ATA” σημαίας Παναμά, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή του στενού Καρπάθου, 23χρονος αλλοδαπός ασθενής μέλος πληρώματος του πλοίου (δόκιμος), ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο 23χρονος διεκομίσθη από το ελικόπτερο με προορισμό το ελικοδρόμιο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου και παρελήφθη με ασφάλεια.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε χθες από το λιμένα ν. Σίφνου στο λιμένα Φοίνικα ν. Σύρου  με το Ε/Γ -Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' ν. Nάξου 53, 54χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία:


Wildcard SSL