Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Στρέβλωση δεξιού πέδιλου καταπέλτη Ε/Γ–Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο Ηράκλειο – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν δίκυκλο με οδηγό έναν 25χρονο, προσέκρουσε στο πίσω μέρος ενός σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. οχήματος το οποίο και αυτό προσέκρουσε σε παρκαρισμένο Ι.Χ.Ε. όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός  του 25χρονου οδηγού, ο οποίος αρχικά διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.  

========================

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης στο λιμάνι του Ηρακλείου, το δεξί πέδιλο (νύχι) του πρυμναίου καταπέλτη οχημάτων του Ε/Γ–Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθύμνου 06, ακούμπησε στον προβλήτα με αποτέλεσμα τη στρέβλωσή του.

Το πλοίο προσέδεσε στο λιμάνι και αποβίβασε με ασφάλεια τους 71 επιβάτες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και από την τοπική Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να προσκομιστεί βεβαιωτικό διατήρησης αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Αφού προσκομίσθηκε το ανωτέρω βεβαιωτικό, το Ε/Γ–Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» απέπλευσε στις 17.15 (αντί 16.00) για συνέχιση του εγκεκριμένου του δρομολογίου (Θήρα – Μήλος – Πειραιάς) με 213 επιβάτες.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη σήμερα από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ» Ν. Νάξου 57, 50χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL