Τροχαίο ατύχημα στη Σέριφο

Τροχαίο ατύχημα στη Σέριφο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και του διακινητή τους στην Πάτρα – Ελαφρά πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ ΕΛΥΡΟΣ στη Σούδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα της Σερίφου όταν Ι.Χ. δίκυκλο με οδηγό 25χρονο αλλοδαπό παρέσυρε 24χρονη πεζή που προσπαθούσε να διασχίσει το οδόστρωμα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η 24χρονη.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Σερίφου.

=====================

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών 29χρονος αλλοδαπός οδηγός ημιφορτηγού οχήματος (τύπου VAN) πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία διότι μετέφερε κρυμμένους στο χώρο φόρτωσης δέκα (10) αλλοδαπούς στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το όχημα.

Επίσης, απογευματινές ώρες χθες στο ίδιο λιμάνι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου επικαθήμενου τρεις (03) αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. 

=====================

Απογευματινές ώρες χθες το Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΛΥΡΟΣ» Ν.Χ.31 κατά τη διάρκεια των ελιγμών πρόσδεσης στο λιμάνι της Σούδας προσέκρουσε ελαφρά από την αριστερή πλευρά πάνω από την ίσαλο γραμμή στο κρηπίδωμα με αποτέλεσμα τη δημιουργία βαθουλώματος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι επιθεώρησής του και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Στη συνέχεια μετά από προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα το πλοίο απέπλευσε στις 21.50 με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά εκτελώντας μεμονωμένο πλου με 1.828 επιβάτες 218 Ι.Χ., 80 Φ/Γ, 60 Δ/Κ και 1 Λ/Φ.    

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL