Τραυματισμός επιβάτη στο Πέραμα -

Τραυματισμός επιβάτη στο Πέραμα – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα – Βύθιση τριών σκαφών λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών στην Πάτρα

Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Περάματος, για περιστατικό τραυματισμού 32χρονης, η οποία κατά την έξοδο της από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Ν.Π. 11859, μετά το πέρας πρόσδεσής του στην προβλήτα Περάματος. γλίστρησε και έπεσε επί του καταπέλτη του πλοίου .

Η 32χρονη μεταφέρθηκε κατόπιν επιθυμίας της με Ι.Χ.Ε. όχημα στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Νοσοκομείο Βούλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Περάματος.

=======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας, 24χρονος, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε να κατέχει μέσα σε κουτί οδοντόκρεμας ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μικτού βάρους 2,4 γραμμαρίων  .

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

=======================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ότι το Μ/Υ «HORIZON» σημαίας Αμερικής, το οποίο ελλιμενιζόταν στη μαρίνα Πάτρας, λόγω τον δυσμενών καιρικών συνθηκών, αποκόπηκε και προσέκρουσε στην πλωτή εξέδρα στην οποία ήταν πλαγιοδετημένο, προκαλώντας υλικές ζημιές και ρήγμα στα ύφαλα του.

Άμεσα προσωπικό της Λιμενικής Αρχής μετέβη στο σημείο όπου διαπίστωσαν ότι το ανωτέρω σκάφος είχε πάρει κλίση λόγω εισροής υδάτων, ενώ παράλληλα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απάντληση των υδάτων από το σκάφος προς αποτροπή βύθισης του.

Τελικά το όχημα της Π.Υ. δεν μπόρεσε να προβεί σε απάντληση των υδάτων λόγω επικινδυνότητας και μεγάλης κλίσης του σκάφους, το οποίο λίγο αργότερα βυθίστηκε.

Επίσης, απογευματινές ώρες, ενημερώθηκε  η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ότι στη λιμενολεκάνη της ιχθυόσκαλας Πατρών βυθίστηκαν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δύο (02) αλιευτικά σκάφη τα οποία ήταν προσδεδεμένα εκεί.

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL