Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Κ/Ζ στη Σαντορίνη

Τραυματισμός αλλοδαπής επιβάτιδος Κ/Ζ στη Σαντορίνη - Πρόσκρουση Ε/Γ-Τ/Ρ στην Τήνο - Διακομιδή ασθενούς  

Πρωινές ώρες σήμερα, κατά τη διάρκεια μεταφοράς επιβατών από το Ε/Γ-Κ/Ζ «MARINA» σημαίας Marshall Islands, με το Ε/Γ-Τ/Ρ (λάντζα) «ΝΕΦΕΛΗ» Ν. Θήρας 43 και κατά την αποβίβασή τους στον λιμένα Αθηνίου, τραυματίστηκε 79χρονη αλλοδαπή.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, η 79χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θήρας και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ».

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

======================

Απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Τήνου για περιστατικό πρόσκρουσης του Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» Ν. Θεσ. 1109, με (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Συγκεκριμένα κατά τον είσπλου του Ε/Γ-Τ/Ρ στον λιμένα Τήνου και λόγω ζημίας που υπέστη στο κύριο ιστίο του, συνέπεια των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσέκρουσε ελαφρά στον προβλήτα του εσωτερικού λιμένα καθώς και σε έτερο αγκυροβολημένο Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος.

Από το περιστατικό της πρόσκρουσης δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Υπολιμεναρχείο Τήνου απαγορεύθηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Τ/Ρ μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σκιάθου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» Ν. Σκ. 148, 59χρονος ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL