Συνέχεια ενημέρωσης για το περιστατικό προσάραξης Ι/Φ στη Χαλκίδα –

Συνέχεια ενημέρωσης για το περιστατικό προσάραξης Ι/Φ στη Χαλκίδα – Εντοπισμός πτώματος άνδρα  στο Ηράκλειο – Θάνατος επιβάτη σε Ε/Γ-Τ/Ρ στο Φισκάρδο – Σύλληψη για άγρα πελατών στην Κεφαλονιά

Συνέχεια ενημέρωσης:

Πρωινές ώρες σήμερα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκόλλησης του Ι/Φ «HABIBIA» σημαίας Αγγλίας με τη συνδρομή του Ρ/Κ «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ VII» Ν.Π. 11415 και την παρουσία επαγγελματία δύτη.

Μετά το πέρας των εργασιών, το πλοίο συνοδευόμενο από το Ρ/Κ, αγκυροβόλησε ασφαλώς στο λιμάνι της Χαλκίδας, όπου από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από διπλωματούχο ναυπηγό μηχανικό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

                                               ========================

Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από ιδιώτη για την ύπαρξη πτώματος άνδρα στη θαλάσσια περιοχή  βόρεια του λιμενοβραχίονα.

Άμεσα, στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., προσωπικό του οποίου ανέσυρε το πτώμα και διαπίστωσε ότι πρόκειται για 57χρονο ημεδαπό.

Η σορός διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

========================

Η Λιμενική Αρχή Φισκάρδου, ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ–Τ/Ρ «ΕΙΠΡΙΛ ΣΤΑΡ» Ν.Π. 10707, το οποίο έπλεε προς Φισκάρδο προερχόμενο από Σύβοτα, ότι 66χρονος επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του «ΕΙΠΡΙΛ ΣΤΑΡ» στο λιμάνι του Φισκάρδου, ο 66χρονος εξετάστηκε από τον αγροτικό γιατρό της περιοχής, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Φισκάρδου.

========================

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Αργοστολίου Κεφαλληνίας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής μια 28χρονη, διότι ασκούσε άγρα πελατών διανέμοντάς τους φυλλάδια, καθώς και η 42χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL