Εντοπισμός σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στη Μυτιλήνη –

Εντοπισμός σκάφους με παράνομους αλλοδαπούς στη Μυτιλήνη – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο – Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στον Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα – Διακομιδές ασθενών

Απογευματινές ώρες χθες, προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ», φουσκωτό μηχανοκίνητο σκάφος, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (έναν άνδρα, μία γυναίκα και τρία παιδιά), χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι ανωτέρω, οι οποίοι κατά δήλωσή τους, είχαν ξεκινήσει από τις έναντι τουρκικές ακτές περισυνελέχθησαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της περιοχής για τη διενέργεια υγειονομικών εξετάσεων, ενώ πρόκειται να παραδοθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση,  κατασχέθηκε το ανωτέρω σκάφος.

===========================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στην παραλιακή οδό Κ. Λομβάρδου Ζακύνθου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 55χρονο, συγκρούστηκε με διερχόμενη πεζή ηλικίας 46 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  της 46χρονης, η οποία διεκομίσθη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία  Λιμενική Αρχή.  

===========================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον προβλήτα της Ακτής Βασιλειάδη του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ενός ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, ενώ ο δεύτερος  στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Διοίκηση Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

===========================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε φορτηγό όχημα (τράκτορας-επικαθήμενο) και καθ’ υπόδειξη του οδηγού, επτά (07) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.  

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Πάτρας.                                                              

===========================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

        ===========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

·        39χρονη, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ,

·        42χρονου, από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και

·        70χρονου αλλοδαπού, από το λιμάνι της Λέρου στο λιμάνι της Καλύμνου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL