Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο – Τραυματισμός αλλοδαπής στη Θήρα – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ στη Κω – Διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών στη Ρόδο

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντός της κεντρικής προβλήτας του λιμένα Βόλου, από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας – Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο, ένας 30χρονος και ένας 32χρονος διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου μια (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 22 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

====================

Η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού αλλοδαπής επιβάτιδος, στο λιμάνι Αθηνιού.

Συγκεκριμένα η 65χρονη αλλοδαπή τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αποβίβασής της από το Ε/Γ–Τ/Ρ  (λάντζα) «ΥΠΑΠΑΝΤΗ» Ν. Θήρας 48.

Η τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

====================

Η Λιμενική Αρχή Κω ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ότι 48χρονος αλλοδαπός, μέλος πληρώματος του Κ/Ζ «ZENITH»  σημαίας Μάλτας, που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου «ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ», έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στο λιμάνι, απ’ όπου και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

====================

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 και από ώρα 16:00 έως 18:00, στη θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου – Όρμου Τριάντων Ρόδου, θα διεξαχθεί η 1η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Φουσκωτών Σκαφών.

Ομοίως, την Κυριακή 20 Μαΐου 2012 και από ώρα 13:00 έως 16:00, στο θαλάσσιο χώρο του τουριστικού λιμένα Ρόδου.

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL