Τραυματισμός χειριστή θαλάσσιου μοτοποδηλάτου στην Παλαιά Φώκαια -

Τραυματισμός χειριστή θαλάσσιου μοτοποδηλάτου στην Παλαιά Φώκαια - Θάνατος γυναίκας στα Ίσθμια – Σύλληψη παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς

Απογευματινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια αγώνων της ελληνικής λέσχης ταχυπλοΐας στη θαλάσσια περιοχή όρμου Ανάβυσσου, τραυματίστηκε  35χρονος  χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου «ΔΟΚ. ΠΛ. 38» μετά από επαφή με το θαλάσσιο μοτοποδήλατο «»ΠΕΤΡΑΚΙ» Τ.Ν. 238, το οποίο οδηγούσε 31χρονος.

Ο 35χρονος διεκομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας.

=================================

Η Λιμενική Αρχή Ισθμίων ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη γυναίκας στη θάλασσα, στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου και με τη συνδρομή προσωπικού της Διώρυγας ανέσυραν 36χρονη, χωρίς τις αισθήσεις της.

Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίων.    

=================================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, 41χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στο χώρο του φορτίου, δώδεκα (12) αλλοδαπούς, χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

=================================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/ Τμήματος Αλλοδαπών, 43χρονος αλλοδαπός διότι συνόδευε και επρόκειτο να συνταξιδέψει με δύο (02) αλλοδαπούς, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Επίσης, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γρ. Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 40χρονος αλλοδαπός διότι συνόδευε και επρόκειτο να συνταξιδέψει με αλλοδαπό άνδρα, που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Τέλος, συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γρ. Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 27χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ το φορτηγό όχημα του πρώτου περιστατικού κατασχέθηκε.

=================================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Ίου  στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ– Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ» Ν.Θ. 39,  18χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL