Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Βόλο –  Συνέχεια ενημέρωσης για τη λειτουργία γέφυρας πορθμού Ευρίπου – Σύλληψη για άγρα πελατών στην Κεφαλλονιά – Διακομιδή ασθενούς

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Βόλου, εντός κεντρικής προβλήτας και κατά την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ, 39χρονη, η οποία σε διενεργηθέντα έλεγχο βρέθηκε να κατέχει ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης εντός χάρτινης συσκευασίας εντός χειραποσκευής μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων κι ένα (01) αυτοσχέδιο τσιγάρο με αποσπάσματα ινδικής κάνναβης εντός συσκευασίας καπνού εντός χειραποσκευής μικτού βάρους 1,2 γραμμαρίων. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

======================

Συνέχεια ενημέρωσης:

από σήμερα 23-05-2012 θα λειτουργήσει κανονικά για τη ναυσιπλοΐα η συρταρωτή γέφυρα πορθμού Ευρίπου μετά την αποκατάσταση της βλάβης.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Αργοστολίου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας, 62χρονος, διότι παρενοχλούσε διερχόμενα πρόσωπα και τα παρότρυνε προκειμένου να δεχθούν παροχή υπηρεσιών του (άγρα πελατών).

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

=======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Μυκόνου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1032,  43χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL