Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που καταβάλουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης,  συνελήφθη σήμερα στις 11:30, από προσωπικό του Τμήματος Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, επί της οδού Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας, ένας 52χρονος επί του  Ι.Χ.Ε. οχήματος του.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. όχημα, βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού τρεις (03) πλαστικές συσκευασίες βάρους 0,9 – 0,8 και 0,7 γραμμαρίων αντίστοιχα, πιθανόν ναρκωτικής ουσίας κοκαΐνης και στην πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού μία (01) πλαστική συσκευασία συνολικού μικτού βάρους 2,2 γραμμαρίων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατ ‘ οίκον έρευνα, παρουσία δικαστικής λειτουργού, όπου βρέθηκαν τα παρακάτω:
α) μία (01) πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 920 γραμμαρίων και
β) μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες, το Ι.Χ.Ε. όχημα, η ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Σχετικά αρχεία: 

Wildcard SSL