Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Λαύριο - Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Λαύριο - Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, στον εμπορικό λιμένα Λαυρίου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 45χρονο, ανετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα την πτώση του οδηγού στο έδαφος και τον τραυματισμό του.

Ο 45χρονος αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ κατά τον έλεγχο αλκοτέστ που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ευρίσκετο υπό την επήρεια οινοπνεύματος και συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου.

========================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκρισης, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

========================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθει βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης, με το πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  40χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL